Sevilen Muhtar Kansere Yenik Düştü « Hayrabolu Sesi Gazetesi

18 Ocak 2025 - 14:32

Sevilen Muhtar Kansere Yenik Düştü

Son Güncelleme :

31 Ekim 2023 - 10:08

1.443 views
reklam
Sevilen Muhtar Kansere Yenik Düştü
reklam

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Değirmenaltı Mahalle Muhtarı Hüseyin Güneş kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.
Süleymanpaşa’nın sevilen muhtarlarının başında gelen Hüseyin Güneş’in vefatı dolayısıyla tüm siyasi parti il başkanları taziye mesajı yayımladılar.
Değirmenaltı Muhtarı Hüseyin Güneş’in 59 yaşında olduğu ve kanser tedavisi gördüğü bildirilirken,Güneş’in cenazesinin dün öğlen namazına müteakip Değirmenaltı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Şehir Mezarlığında
toprağa verildiği belirtildi. Çalışkan ve sevilen Muhtarımız Hüseyin Güneş’e Allah’tan rahmet,sevenlerine ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam