Kaynarca Belediye Meclisi; 6 Nisan 2020 Pazartesi günü olağanüstü toplanarak korona virüs salgınıyla mücadele ettiğimiz zor günlerde halkını ve esnafını ekonomik olarak rahatlatan kararlar aldı. Alınan kararlar Kaynarcalılar tarafından beğeniyle karşılandı.
Açık havada yapılan ve sosyal mesafe kurallarına uyulan toplantıda; Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran olmak üzere 4 ay boyunca ev ve iş yerlerinde kullanılan içme sularında yüzde 50 indirim yapılması ve belediyenin kiracısı olan esnaflardan Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ayı kiralarında yüzde 50 indirim yapılmasına karar verildi.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker “Her zaman halkımızın ve esnaflarımızın yanında olacağız. Kararları onaylayan değerli Meclis Üyelerimize teşekkür ediyoruz. Halkımız için iş ve proje üretmeye devam edeceğiz” dedi.