Ispanak Zehirlenmesi Tekirdağ’a Sıçradı « Hayrabolu Sesi Gazetesi

6 Aralık 2023 - 18:11

Ispanak Zehirlenmesi Tekirdağ’a Sıçradı

Son Güncelleme :

05 Kasım 2019 - 10:29

63 views
reklam
Ispanak Zehirlenmesi Tekirdağ’a Sıçradı
reklam

İstanbul’da 44 kişinin ıspanak yedikten sonra hastanelik olmasının yankıları sürerken,bir zehirlenme vakasıda Tekirdağ’da yaşandı.

Çerkezköy ilçesinde faaliyet gösteren bir fabrikada gece vardiyasında çıkan ıspanak yemeğinin yiyen 22 kişi mide bulantısı,baş dönmesi ve kusma şikayetiyle Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HASTALAR GEÇİCİ HAFIZA KAYBI YAŞADI

Çerkezköy’deki zehirlenme olayının ardından Süleymanpaşa ilçesinde de 2 kişi aynı şikayetle Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı.Hastahaneye kaldırılanlardan birinin Süleymanpaşa Sağlık Hak-Sen İlçe Başkanı Selim Kafadar olduğu öğrenildi.Kafadar’ın geçici hafıza kaybı yaşadığı ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Uz.Dr.Cengiz Becerir, ıspanak yedikten sonra rahatsızlanan 22 kişinin hastahanelerde tedavi gördüğünü bildirdi.


Bahçeşehir escort
Bahçeşehir escort bayan
Escort Bahçeşehir

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
reklam