![reklam](/wp-content/themes/theHaberV6/images/reklam/350x250.jpg)
Sayın üyemiz,
Ülkemizde işletmelerin güçlendirilmesi, iş hacimlerinin gelişmesi, yeni yatırımların teşvik edilmesi hedefleriyle farklı kamu kurumları aracılığı ile çeşitli sektörlere Devlet destekleri sağlanmaktadır.
Bahsi geçen desteklerin bazıları yıl boyu başvuruya açık iken bazı destekler dönemsel olarak yapılan başvuru çağrıları ile ilan edilmektedir.
Hayrabolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında
yapılan işbirliği neticesinde, İlçemize, Bölge ekonomisine katkı sağlamak, kıymetli üyelerimizin rekabet gücünü artırmak, Trakya Kalkınma Ajansı faaliyetleri ile özellikle Devlet destekleri hakkında bilgi sunmak amacı ile Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi Uzmanları tarafından hizmet binamızda üyelerimize mesai saatleri içinde hizmet verilecektir.
Yapılan program çerçevesinde, 20 Haziran 2019 Perşembe günü 09.00 – 16.00 saatleri
arasında Trakya Kalkınma Ajansı Tekirdağ Yatırım Destek Ofisi Uzmanları hizmet binamızda bulunacaktır.
Trakya Kalkınma Ajansı ve Devlet Destekleri hakkında bilgiler verilecek olup, isteyen üyelerimizin yukarıda belirtilen saatlerde hizmet binamıza gelerek, ifade ettiğimiz konular hakkında bilgi almaları mümkün olacaktır.
Yine ifade etmeye çalıştığımız üzere bu program her 15 (onbeş) günde bir tekrarlanacak olup, hizmet verilmeye çalışılacaktır.
Konuyu bilgilerinize rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Saygılarımla,
Mehmet BAŞOL
Yönetim Kurulu Başkanı